Cégünkről
 
AMAKIR
 
HIR-Info
 
hulladékweb.hu
 
Megrendelés
 
Letöltések
KÖRNYEZETVÉDELEMI
SZAKTANÁCSADÁS
SZOFTVERFEJLESZTÉS
TÉRINFORMATIKA
Szolgáltatásaink
Referenciáink
Rólunk
Kezdőoldal

  A Helion Kft. 1994 óta a környezetvédelem szolgálatában áll.

Szolgáltatásainkkal és termékeinkkel hozzájárulunk a hatékony környezetmenedzsmenthez és a működés átláthatóságához. Ügyfeleinket nem csak abban segítjük, hogy teljes jogi konformitással végezhessék tevékenységeiket, hanem abban is, hogy tisztában legyenek cégük környezeti hatásaival és feltárják esetleges anyagveszteségeiket. Célunk, hogy Ön a főtevékenységére koncentrálhasson, és ne vesszen el az adminisztrációban.

Piacvezető megoldásainkkal több száz elégedett ügyfelünk napjait könnyítjük meg és segítünk nekik abban, hogy környezeti hatásaikat minimalizálják és az állam felé teljesítendő kötelezettségeiknek könnyen eleget tehessenek.

Egyedi igényeivel is bátran forduljon hozzánk, rátermettségünket számos projektben bizonyítottuk. Munkatársaink legalább 5-10 éves gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek a környezetvédelmi informatika területén. Nálunk csak olyan szakemberek dolgoznak, akik már bizonyítottak és nem Önnél szeretnék a szükséges tapasztalatot összeszedni.

Ügyfeleink között tudhatunk kis, közép és nagyvállalatokat, de több állami szervezet is minket választott partnerként, melyekről referenciák között meggyőződhet.

Az érvek mind mellettünk szólnak, így reméljük hamarosan az Ön vállalkozása is csatlakozik ügyfeleink táborához.
 
 
Budapest, 2011. október 25.
 
                                                            dr. Havas Ádám
                                                            ügyvezető igazgató